دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

سه میلیون زوج در کشور «نابارور» هستند

مدیرملی پروژه جمعیت در وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۳ میلیون زوج نابارور در کشور ما وجود دارد که متأسفانه سالانه ۸۰ هزار نفر به آمار این افراد افزوده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۷۹
 به گزارش راهبرد معاصر ، ساره محمدی مدیرملی پروژه جمعیت در وزارت بهداشت  با بیان اینکه در حال حاضر نرخ باروری در کشور ما ۲.۰۵ درصد است، اظهار داشت: این رقم تقریبا با نرخ جایگزین برابر بوده یعنی اینکه به ازای هر مرگ و میر ما تولد داریم. اما توجه داشته باشیم که وضعیت کشور در حوزه جمعیت مناسب نیست.

وی افزود: در حال حاضر نرخ رشد جمعیت شرایط خوبی ندارد و کشور به سمت پیر شدن در حال حرکت است.

محمدی با بیان اینکه سن افزایش نرخ سرباری به دو طیف کودک و سالمند تقسیم‌بندی می‌شوند توضیح داد: این دو طیف نمی‌توانند مولد اقتصاد باشند و اگر وضعیت کشور ما به همین روال پیش برود در آینده از لحاظ اقتصادی و اجتماعی وضعیت خوبی نخواهیم داشت.

مدیرملی پروژه جمعیت در وزارت بهداشت با بیان اینکه موضوع جمعیت یکی از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری است، گفت: تمام ارگان‌ها برای افزایش نرخ جمعیت باید دست به دست یکدیگر بدهند و در زمینه کارهای اجتماعی، فرهنگی و تأمین زیرساخت‌های اجتماعی در کنار دولت قرار گیرند تا رشد جمعیت افزایش پیدا کند.

وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر ۳ میلیون زوج نابارور در کشور ما وجود دارد، گفت: متأسفانه سالانه ۸۰ هزار نفر به آمار این افراد افزوده می‌شود.

فارس
ارسال نظر